Personvern ved besøk på boardlog.no

Ved besøk av boardlog.no samles det inn informasjon om besøkende og deres aktiviteter på nettsidene blant annet ved hjelp av informasjonskapsler. Du kan lese mer om informasjonskapsler her. Informasjonen kan aldri kobles til deg som individ. BoardLog AS er behandlingsansvarlig for opplysningene som samles inn. Dersom du har spørsmål rundt dette dokumentet, eller innholdet i databehandleravtalen knyttet til programvaren BoardLog Protocol, kan du finne kontaktinformasjon under fanen «Om oss» på nettsiden. Hvordan bruker vi informasjonen vi samler inn?
Formålet ved innsamling av informasjonen er å forbedre våre tjenester. For å oppnå dette bruker vi blant annet Google Analytics. En informasjonskapsel vil angis i nettleseren din og denne har en unik ID som identifiserer nettleseren, men aldri deg som individ. Konkrete eksempler på informasjon er:
- Dato og tid for besøket
- IP-adresse
- Hvilken type nettleser som ble brukt
- Hvilke bevegelser/handlinger som du har utført på våre nettsider

Her kan du lese mer om hvordan Google Analytics virker. Ønsker du å hindre Google Analytics i å hente informasjon fra deg, så kan du lese mer om hvordan du gjør det her. Informasjonen lagres i 14 måneder, som er den korteste lagringstiden i Google Analytics. Vi oppbevarer også en lokal logg på vår server for informasjonen som nevnt over. Informasjonen lagres i 6 måneder.

Kontaktskjema
Ved en henvendelse til oss ved bruk av kontaktskjemaet på nettsiden må du legge igjen e-postadresse og ditt navn. Når du trykker «send» blir informasjonen sendt til vårt e-postmottak. Informasjonen lagres i vår database frem til vi har gitt deg tilfredsstillende svar på dine spørsmål, hvoretter informasjonen slettes med mindre du har avtalt noe annet med oss. Informasjonen blir hverken sendt til andre eller brukt i markedsføring. Informasjonen blir også værende på Smartsupp.com (leverandør av Chat-tjenesten) sin server opp til 3 måneder etter at vi eventuelt har sagt opp avtalen med dem. Du kan lese vår databehandleravtale med Smartsupp.com her.